AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruklu yılan görmek

Kahve falında kuyruklu yılan görmek

Kahve falında kuyruklu yılan görmek hasret çekenlerin buluşacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine delalettir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine yorulur.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında üç kuyruklu yılan görmek zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyruğu kopmuş yılan görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek hak yoluna döneceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir