AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, dünya malı edineceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, çok güzel işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan kuyruğu yemek maddi açıdan ferahlamaya, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, dertlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir