AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, hasta ise şifa bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Paranızı işinize yarayacak şeyler için harcamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyruklu yılan görmek gözyaşlarının dineceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu koparmak zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya inanılır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına yorulur.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde çok güzel günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir