AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek zararlarını telafi edeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal hayatınızı, iş yaşamınızı veya devam eden iş ya da planlarınızı ilgilendiren başlıklarda, nasıl davranacağınızı veya hangi yoldan ilerleyeceğinizi bilemediğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında çatal kuyruklu yılan görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında çatal dilli yılan görmek birçok kişiye yardım edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu görmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında üç kuyruklu yılan görmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına delalettir.

Kahve falında kuyruğu kopuk yılan görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek eline geçen malları tutamayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir