AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını sıkmak

Kahve falında yılanın başını sıkmak

Kahve falında yılanın başını sıkmak daha lüks bir hayat yaşayacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, giderileceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını sıkmak gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Kahve falında yılanın başını sıkmak bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğazını sıkmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında yılanın boynunu sıkmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, işlerin kara geçeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Kahve falında yılana silah sıkmak maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başı kopmuş yılan görmek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan başı koparmak başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, zor günlerden geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir