AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın boğduğunu görmek

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek eşi ile problemler yaşayacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, eşler arasındaki uyumun bu dönemde en üst seviyede olacağına, bir hastalığa maruz kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın boğduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında yılanı boğmak gülen yüzünün solacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında yılan boğmak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek çekilen zahmetin çoğalacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında yılanı suda boğmak masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına inanılır.

Kahve falında birini elleriyle boğmak sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine rivayet eder.

Kahve falında karga boğmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine inanılır.

Kahve falında ölü birini boğmak yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir