AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı boğmak

Kahve falında yılanı boğmak

Kahve falında yılanı boğmak aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında yılanı boğmak gördüyseniz:

  • Karışıklıklar engel teşkil edebilir.

Kahve falında yılan boğmak kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına işarettir.

Kahve falında yılanı boğmak çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı suda boğmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına inanılır.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini boğmak yeni ilişkiler kurulacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi boğmak kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında insanı suda boğmak gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir