AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan boğmak

Kahve falında yılan boğmak

Kahve falında yılan boğmak borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok başarılı işlere adım atacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, sağlığın da bozulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında yılan boğmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar sizden ne beklendiğinin farkında olsanız bile, emin olmak için, bazı sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında yılanın boğduğunu görmek rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı suda boğmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında yılan boğmak büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı boğmak barış ve sevgi içinde olacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında yılan boğduğunu görmek kısa bir kırgınlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında fare boğmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi boğduğunu görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğu boğmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir