AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birini boğmak

Kahve falında ölü birini boğmak

Kahve falında ölü birini boğmak hanesine huzurun dolacağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birini boğmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissedeceğiniz değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölü birini boğmak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü boğmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında horoz boğmak çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına yorulur.

Kahve falında şeytanın boğduğunu görmek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, hastalıklara şifa bulunacağına inanılır.

Kahve falında anneyi boğmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yönetici olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini boğmak sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birini elleriyle boğmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek boğduğunu görmek büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir