AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başı koparmak

Kahve falında yılan başı koparmak

Kahve falında yılan başı koparmak eğlenceli mekânlara gideceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında yılan başı koparmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda sezgileriniz artıyor.

Kahve falında başı kopmuş yılan görmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yılanın başına basmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı başında görmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek kırılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı başından öldürmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan başı tutmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir