AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş kestiğini görmek

Kahve falında baş kestiğini görmek

Kahve falında baş kestiğini görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında baş kestiğini gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi planlarınıza dahil edebilirsiniz.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, hırsızlık yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş kestiğini görmek bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin başını kestiğini görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kirpik kestiğini görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının saçını kestirmiş görmek kendisini işine veremeyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perçem kestirmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında eşinin saçını kestiğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında ip kestiğini görmek iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir