AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş yılan başı görmek

Kahve falında kopmuş yılan başı görmek

Kahve falında kopmuş yılan başı görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yolculuğa, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kopmuş yılan başı gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek terfi alamayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını kopartmak güven kaybı yaşanacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek başarısız olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başına basmak ondan faydalanacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başında yılan görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı başından tutmak ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir