AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzını kapamak

Kahve falında yılanın ağzını kapamak

Kahve falında yılanın ağzını kapamak hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak gördüyseniz:

  • Karalarınızı kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözünü kapamak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüne kapı kapamak imkânlarının azalacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kepenk kapamak problemleri teker teker çözeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıyı açıp kapamak günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, planların sarkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kilit kapamak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kapı pencere kapamak yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir