AnaSayfa / Genel / Kahve falında kilit kapamak

Kahve falında kilit kapamak

Kahve falında kilit kapamak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, dinden çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, hayırlı yollara gireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kilit kapamak gördüyseniz:

  • Hiçbir ard niyet olmayan durumları bile şüpheyle karşılama eğilimlerindesiniz.

Kahve falında kilit kapamak bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kapamak anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında basını kapamak çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerini kapamak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kahve falı kapamak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pencere kapadığını görmek rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına işarettir.

Kahve falında kapı açmak kapamak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir