AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzını kapamak

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla şey yapmak ya da çok fazla şeye sahip olmak istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin ağzını kapamak büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, önünü göremez olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına delalet eder.

Kahve falında araba kapısı kapamak hayıflanacağına, maddi kayıpların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kapamak kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında pencere açıp kapamak böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına, istediği arabaya bineceğine inanılır.

Kahve falında ışıkları kapamak uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Kahve falında yüzünü kapamak sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dükkan kapamak sağlığını da kaybedeceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir