AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak kötü günler geçireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, iyi bir patron olacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak gördüyseniz:

  • Oldukça önemli bilgiler alacaksınız.

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından kadın saçı çıkarmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine yorulur.

Kahve falında ağzından cam kırığı çıkarmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında ağzından tüy çıkarmak yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine alamet eder.

Kahve falında ağzından lokmayı çıkarmak atılacak adımların boşa çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından cam kırıkları çıkarmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir