AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzın içinde yılan görmek

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzın içinde yılan gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin hareketlerini doğru gözlemlemelisiniz.

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işaret eder.

Kahve falında ağzının içinde kan görmek şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının içinde böcek görmek yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kazancının günden güne arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağ içinde balık görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının içinde cam görmek rızkının çeşitleneceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında ağzının içinde yara görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalettir.

Kahve falında ağzın içinde böcek görmek üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde yara görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir