AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzını açamamak

Kahve falında ağzını açamamak

Kahve falında ağzını açamamak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Kahve falında ağzını açamamak gördüyseniz:

  • Her şekilde her şey yolunda gideceğe benziyor.

Kahve falında ağzını açamamak çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında açan güller görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, planların tutmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere açtığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin dükkan açtığını görmek gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında anahtarla kapıyı açtığını görmek sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, daha sonra işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçta çiçek açtığını görmek kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açmış lale görmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir