AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek malvarlığının artacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını gördüyseniz:

  • Her şeyden önce önemli konumlardaki kimseleri hoş tutmalı, onların bazı kaprislerine katlanmalısınız.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzından yılan çıktığını görmek kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından bişey çıktığını görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından arı çıktığını görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından saç çıktığını görmek sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzında kıl çıktığını görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından kıl çıktığını görmek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, işinden evine gidip geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından balgam çıktığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir