AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzına yılan girmek

Kahve falında ağzına yılan girmek

Kahve falında ağzına yılan girmek malının üstüne mal ekleyeceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzına yılan girmek gördüyseniz:

  • Karşınıza çok fazla etkileneceğiniz bir kişi çıkabilir.

Kahve falında ağzına yılan girmek uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzına fare girmek sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında balığın ağzına girmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek mutluluğunu çoğaltacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine inanılır.

Kahve falında yılanın ağzını kapamak istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığın ağzında yılan görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir