AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan yılan görmek

Kahve falında ağlayan yılan görmek

Kahve falında ağlayan yılan görmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan yılan gördüyseniz:

  • Bazı sorular sormalı, cevapları alana veya cevaplara kafanızda yer bulana kadar zaman kazanmalısınız.

Kahve falında yılanın ağzını tutmak uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına delalettir.

Kahve falında ağlayan yılan görmek yeni bir yola gireceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında ağzından yılan girdiğini görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ağzında görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, çok iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağzıyla yılan öldürmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzından yılan çıktığını görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir