AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yakalamak

Kahve falında yılanı yakalamak

Kahve falında yılanı yakalamak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında yılanı yakalamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizin veya yaratıcılığınızın size daha fazla maddi getirileri olabilir.

Kahve falında denizden yılan yakalamak kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Kahve falında yılanı yakalamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yılan yakaladığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak rızkın gittikçe azalacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına işarettir.

Kahve falında suda yılan yakalamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine işarettir.

Kahve falında kara yılan yakalamak deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir