AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara yılan yakalamak

Kahve falında kara yılan yakalamak

Kahve falında kara yılan yakalamak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kendisi ile gururlanacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Kahve falında kara yılan yakalamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara balık yakalamak darlığa düşeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara sinek yakalamak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara kedi yakalamak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, aile hayatının hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yılan yakalamak fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kazancının günbegün artacağına işaret eder.

Kahve falında evde yılan yakalamak yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine delalet eder.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı yılan yakalamak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir