AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yılan yakalamak

Kahve falında suda yılan yakalamak

Kahve falında suda yılan yakalamak ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına delalet eder.

Kahve falında suda yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Kahve falında suda yılan yakalamak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında bulanık suda balık yakalamak mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, rahat nedir öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında temiz suda balık yakalamak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda ördek yakalamak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine delalet eder.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında suda balık yakalamak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir