AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizden yılan yakalamak

Kahve falında denizden yılan yakalamak

Kahve falında denizden yılan yakalamak hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunlarının artacağına, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında denizden yılan yakalamak gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında denizden yılan yakalamak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında yılan yakalamak bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, ekmek ve dünya malı alacağına işarettir.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, bunun da fal sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sudan yılan yakalamak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, kazançlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı yakalamak maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir