AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yakaladığını görmek

Kahve falında yılan yakaladığını görmek

Kahve falında yılan yakaladığını görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zorlukların baş göstereceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, feraha ermeye, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalettir.

Kahve falında yılan yakaladığını gördüyseniz:

  • İnişli çıkışlı tavırlardan sakınmalı, aceleci olmamalısınız.

Kahve falında sarı yılan yakalamak uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına inanılır.

Kahve falında suda yılan yakalamak zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizden yılan yakalamak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan yakalamak kazanç elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında yılan balığı yakalamak uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, iyi halin geleceğine işarettir.

Kahve falında yeşil yılan yakalamak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir