AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kafasından yakalamak

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak işlerinin de rast gideceğine, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rızkından olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak gördüyseniz:

  • Aile yaşamında gelişebilecek sorunlar kendiliğinden çözüme kavuşacaklar.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı yakalamak hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında yılan yakalamak büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan balığı yakaladığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına işarettir.

Kahve falında evde yılan yakalamak sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine işaret eder.

Kahve falında sudan yılan yakalamak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oltayla yılan yakalamak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir