AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yatağın üstünde yılan görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında yatak üstünde yılan görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına işaret eder.

Kahve falında yatağın üstünde böcek görmek malların artacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatağın üstünde gelinlik görmek yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına alamet eder.

Kahve falında yatağın üstünde oturmak sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına delalettir.

Kahve falında yatak üstünde oturmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yatak üstünde böcek görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yatağın üstünde karınca görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir