AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına yorulur.

Kahve falında ağacın üstünde yılan gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz veya ilişkileriniz size yük olabilir.

Kahve falında ağaç üstünde yılan görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağacın üstünde yılan görmek her zaman hak ettiğini alacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağacın üstünde kar görmek de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına inanılır.

Kahve falında ağaç üstünde kuşlar görmek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, hayata küseceğine inanılır.

Kahve falında ağaç üstünde kar görmek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç üstünde olmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında ağacın üstünde olmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizin üstünde ağaç görmek bir yere taşınmaya, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir