AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak üstünde yılan görmek

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak üstünde yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında toprak üstünde yılan görmek aile içinde geçiminin zorlaşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine tabir olunur.

Kahve falında toprağın üstünde yatmak sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında toprak üstünde yatmak kindar olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında toprak üstünde yürümek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, faturalarını ödeyemez olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağın üstünde yürümek parasız kalmaya, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında toprak üstünde namaz kılmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak üstünde koşmak kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında toprağın üstünde namaz kılmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir