AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı suda öldürmek

Kahve falında yılanı suda öldürmek

Kahve falında yılanı suda öldürmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, büyük bir adım atılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı suda öldürmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da toplum içindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yılanı suda öldürmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına yorulur.

Kahve falında suda yılan öldürmek onun yolundan ayrılmayacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı suda boğmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında suda büyük yılan görmek fakirlikten kurtulacağına, ticaretinin gelişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda yılan tutmak sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına inanılır.

Kahve falında suda yılan yakalamak gelir kaynaklarının kuruyacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında suda yılan görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suda beyaz yılan görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir