AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda beyaz yılan görmek

Kahve falında suda beyaz yılan görmek

Kahve falında suda beyaz yılan görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, kötü ve durmuş olan işlerin açılacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında suda beyaz yılan gördüyseniz:

  • Ani hareket, karar veya tepkilerinizin duygusal sonuçları olabilir.

Kahve falında suda beyaz yılan görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz suda yılan görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suda siyah yılan görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işarettir.

Kahve falında suda yüzen yılan görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında akan suda yılan görmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına işarettir.

Kahve falında suda yılan tutmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suda sarı yılan görmek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir