AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yılan görmek

Kahve falında suda yılan görmek

Kahve falında suda yılan görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suda yılan gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız iş hayatınızla ilgili hedeflerinize ulaşmanızda engel teşkil edebilir.

Kahve falında suda yüzerken yılan görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine inanılır.

Kahve falında suda yılan öldürmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine rivayet eder.

Kahve falında akan suda yılan görmek arzuların gerçekleşeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında berrak suda yılan görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hacetinizin giderilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında suda yeşil yılan görmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı suda görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suda piton yılanı görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Kahve falında kirli suda yılan görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir