AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda yılan tutmak

Kahve falında suda yılan tutmak

Kahve falında suda yılan tutmak evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına alamet eder.

Kahve falında suda yılan tutmak gördüyseniz:

  • Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz.

Kahve falında suda yılan tutmak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sığ suda balık tutmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında suda elle balık tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, iyi anlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda nefesini tutmak zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında buzlu suda balık tutmak kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında suda nefes tutmak maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında bulanik suda balik tutmak çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında akan suda balık tutmak sağlık sorunlarından kurtulmaya, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir