AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda büyük yılan görmek

Kahve falında suda büyük yılan görmek

Kahve falında suda büyük yılan görmek inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında suda büyük yılan gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Kahve falında suda büyük yılan görmek hayatının iplerini eline alacağına, büyük zararlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında suda büyük balık görmek sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine işarettir.

Kahve falında büyük bir suda yüzmek yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük suda yüzmek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz suda büyük balık görmek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda büyük balık tutmak iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına inanılır.

Kahve falında bulanık suda büyük balık görmek iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına inanılır.

Kahve falında kirli suda yılan görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir