AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı korumak

Kahve falında yılanı korumak

Kahve falında yılanı korumak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, huzuru yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı korumak gördüyseniz:

  • Duruma göre bir program yaparak zaman kazanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında yılanı korumak sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işarettir.

Kahve falında camiyi korumak çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine yorulur.

Kahve falında erkek çocuğu korumak eğlenceli mekânlara gideceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi korumak kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insanları korumak sıkıntıların azalacağına, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine delalet eder.

Kahve falında birinin sizi koruduğunu görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında annesini korumak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir