AnaSayfa / Genel / Kahve falında camiyi korumak

Kahve falında camiyi korumak

Kahve falında camiyi korumak düzeninin yeniden sağlanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, kazancın artacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, bütçesinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiyi korumak gördüyseniz:

  • Suçlamalar, şikayetler veya eleştiriler söz konusu olabilir.

Kahve falında camiyi korumak yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında bir şeyi korumak işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, sonunda mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında anneyi korumak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilini korumak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin koruduğunu görmek keyfin bozulacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında bebeği korumak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşimi korumak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını korumak sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, borç yüzünden uykuların kaçacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir