AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına delalettir.

Kahve falında askerin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Dışarıdan gelen teşvik edici ilişkilere hazır olabileceğiniz gibi, bazı kişileri bir an bile tereddüt etmeden hayatınızdan da çıkartabilirsiniz.

Kahve falında askerin seni koruduğunu görmek aralarındaki ağız tadının bozulacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir erkeğin seni koruduğunu görmek her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında birinin seni koruduğunu görmek parasının her zaman bereketli olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin seni koruduğunu görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine işarettir.

Kahve falında askerin koruduğunu görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, güzel bir haber almaya rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi korumak eşit davranılacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kızı korumak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına delalettir.

Kahve falında çocuğunu korumak kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir