AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı eline alıp atmak

Kahve falında yılanı eline alıp atmak

Kahve falında yılanı eline alıp atmak hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya arkadaşlık ilişkilerinizde pozitif olmanız hoşnutsuz bir durumu onarmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, gelirinin düşeceğine delalet eder.

Kahve falında üzerine yılan atmak böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yılana tekme atmak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı denize atmak olaylı günler geçireceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına delalettir.

Kahve falında üstünden yılan atmak kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı tutup atmak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı camdan atmak yaşam kolaylığı içine gireceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı suya atmak geçirilen zor günlerin unutulacağına, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir