AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünden yılan atmak

Kahve falında üstünden yılan atmak

Kahve falında üstünden yılan atmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında üstünden yılan atmak gördüyseniz:

  • Suçlama, eleştiri veya şikayetleriniz sonrasında karşı tarafı sakinleştirmek uzun zaman alabilir.

Kahve falında üstünden yılan atmak neşesini kaybedeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine inanılır.

Kahve falında örümcekleri üstünden atmak nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, canın derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstünden örümcek atmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında üstünden böcek atmak zorlukların kolayca aşılacağına, zor günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında taşın üstünde yılan görmek sıkıntıların son bulacağına, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında yılan üstünden atlamak sıkıntıların çözüm bulacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına işarettir.

Kahve falında mezar üstünde yılan görmek başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir