AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı suya atmak

Kahve falında yılanı suya atmak

Kahve falında yılanı suya atmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı suya atmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmenin veya kendi işlerinizde başarı elde etmenin farklı yolları olabilir.

Kahve falında yılana su atmak kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı suya atmak sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yılana tekme atmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında yılan tutup atmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üzerine yılan atmak bedeninin şifa bulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yılanı ateşe atmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılana taş atmak borçlarını ödeyeceğine, yoksulluğa delalet eder.

Kahve falında yılanı fırlatıp atmak etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir