AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yılan atmak

Kahve falında üzerine yılan atmak

Kahve falında üzerine yılan atmak hayallerde değişiklikler olacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, zenginliğini kaybedeceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine yılan atmak gördüyseniz:

  • Ailenizden ya da evliyseniz eşinizden kaynaklanan bazı sıkıntılarınız olabilir.

Kahve falında yılana tekme atmak Allah’ın inayetini kazanacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne yılan atmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tutup atmak şifa ve moral bulacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan atmak sorunsuz geçeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işarettir.

Kahve falında yılanı suya atmak duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına inanılır.

Kahve falında yılana su atmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet eder.

Kahve falında evdeki yılanı dışarı atmak hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir