AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı camdan atmak

Kahve falında yılanı camdan atmak

Kahve falında yılanı camdan atmak hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, helal rızka kavuşacağına, daha sık bir araya geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı camdan atmak gördüyseniz:

  • Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında yılanı camdan atmak fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırık cam atmak kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını camdan atmak kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına tabir olunur.

Kahve falında birini camdan atmak ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında eşini camdan atmak maddi gücünün eksileceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında kendini camdan atmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camdan bardak atmak kişinin tek başına kalacağına, herkesi doğru yola çağıracağına inanılır.

Kahve falında fareyi camdan atmak sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir