AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı elinde görmek

Kahve falında yılanı elinde görmek

Kahve falında yılanı elinde görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı elinde gördüyseniz:

  • İş hayatınızı eğlenceyle karıştırmayın.

Kahve falında elini yılan soktuğunu görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında yılan elini ısırmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı eline almak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yılan görmek başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı eline aldığını görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında elinde yılan görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, sarsılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir