AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan elini ısırmak

Kahve falında yılan elini ısırmak

Kahve falında yılan elini ısırmak maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, başarılarının devamlı olacağına işarettir.

Kahve falında yılan elini ısırmak gördüyseniz:

  • Yeni tanışmalar gözüküyor.

Kahve falında elini yılan ısırmak hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında elini yılan ısırdığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, acı veren kazalara alamet etmektedir.

Kahve falında yılan elini ısırmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını yılan ısırmak anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir