AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde yılan görmek

Kahve falında elinde yılan görmek

Kahve falında elinde yılan görmek sıkıntıların büyüyeceğine, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kazancının katbekat artacağına, o kişiye zararının dokunacağına, elinin de bollaşacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yılan gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek hedeflere ulaşamayacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek başarıların devamlı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında elini yılan soktuğunu görmek düşmanlarını alt edeceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında yılanı elinde tutmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı elinde tuttuğunu görmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı eline almak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde yılan görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir