AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, işlerin sürekli artacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında elini yılan ısırdığını görmek rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına delalettir.

Kahve falında yılan elini ısırmak kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini yılan ısırmak insanlardan uzaklaşılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın birini ısırdığını görmek yuva kurmasına yardımcı olunacağına, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi yılanın ısırdığını görmek çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yılanın ısırdığını görmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir