AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı eline aldığını görmek

Kahve falında yılanı eline aldığını görmek

Kahve falında yılanı eline aldığını görmek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, verimin her geçen gün artacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı eline aldığını gördüyseniz:

  • Bazı olayları gidişatına bırakmazsanız, bazı alanlarda bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Kahve falında yılanı eline aldığını görmek zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine inanılır.

Kahve falında sağ elinde altı parmak görmek kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini eline aldığını görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuşu eline aldığını görmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altı parmaklı el görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak kazancın yarı yarıya artacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında elinin içinde yılan görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın elinde yılan görmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir