AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, huzursuzluk yaşanacağına, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Kahve falında siyah yılanı elinde tutmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, engellerin aşılacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılan tutmak geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı elle tutmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı elinde tutmak zor ve karamsar günler geçireceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işaret eder.

Kahve falında elinde yılan tutmak çok büyük başarılar elde edileceğine, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında yılan elinde tutmak çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek tutmak sevinçli haberlere, hem de zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah balık tutmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir