AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının elinde yılan görmek

Kahve falında başkasının elinde yılan görmek

Kahve falında başkasının elinde yılan görmek hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bir konuda destek alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının elinde yılan gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında elinin üstünde yılan görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğunun elinde yılan görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elinde yılan görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında elini yılan ısırmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, maddi gücünün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın elinde yılan görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinde yılan görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın elini ısırdığını görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı eline alıp atmak çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir